1. svibanj

Uživanje na Buni

Ove godine slavi se u drugačijim okolnostima u odnosu na prethodne godine, s obzirom na to da su na snazi mjere koje se odnose na pandemiju COVID-a 19.
Lifestyle / Flash | 01. 05. 2021. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoliko stotina građana Mostara Međunarodni praznik rada – 1. svibanj proslavlja na popularnom izletištu Bunica, uz prelijepu rijeku Bunu, jednu od najljepših u ovom dijelu zemlje, javlja Anadolu Agency.

Ove godine slavi se u drugačijim okolnostima u odnosu na prethodne godine, s obzirom na to da su na snazi mjere koje se odnose na pandemiju COVID-a 19, ali prema onome što su mogli vidjeti veoma mali broj izletnika se pridržava mjera.

Foto:Anadolija / Mostarci Praznik rada provode na izletištu Bunica

“Tradicionalno dolazim ovdje s prijateljima. Svake godine je prelijepo. Ovo okupljalište je jedno od najljepših u ovom dijelu zemlje. Svake godine, iako volimo muziku, ne puštamo ništa, jer želimo osluškivati prirodu“, rekao je Mili Tiro.

Raduje ga što je izletište pripremljeno za prvosvibanjski praznik i što je pripremljeno dočekalo izletnike.

“Nadam se novim ulaganjima ovdje, jer je ovo idealno mjesto i za turiste. Ovo je i mjesto gdje se ubuduće može zarađivati i ostvariti neki prosperitet. Danas se ipak osjeti da je pandemija. Manje je ljudi, također je i tijekom mjeseca ramazana, a svakako da ni financijska situacija u zemlji nije dobra“, dodao je.

Foto:Anadolija / Mostarci Praznik rada provode na izletištu Bunica

Prošle godine na ovom mjestu ekipa AA nije susrela nijednog izletnika jer je na snazi je bila i mjera zabrane okupljanja.

Kopirati
Drag cursor here to close