Suradnja

Tomislavgrad: Općina pomaže oslikavanje džamije

Tijekom susreta razgovarano je, uz ostalo, o aktualnim projektima i planovima koje ova vjerska zajednica provodi na području tomislavgradske općine.
Kultura / Vjera | 18. 06. 2018. u 15:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Sastanak u Medžlisu islamske zajednice Tomislavgrad

U povodu proslave Ramazanskoga bajrama, načelnik Tomislavgrada Ivan Vukadin, u pratnji pomoćnika za planiranje razvoja i investicije u toj općini Nedžada Nuhića, u ponedjeljak je posjetio Medžlis islamske zajednice (MIZ) Tomislavgrad.

Općinsku delegaciju u prostorijama Medžlisa dočekali su Amer ef. Jugo, glavni imam MIZ Tomislavgrad i Ibrahim Kapetanović, predsjednik Izvršnoga odbora MIZ Tomislavgrad.

Tijekom susreta razgovarano je, uz ostalo, o aktualnim projektima i planovima koje ova vjerska zajednica provodi na području tomislavgradske općine.

Vezano za te projekte, predsjednik Izvršnoga odbora MIZ Tomislavgrad Ibrahim Kapetanović kazao je za Fenu kako je uglavnom bilo riječ o završetku zgrade bivšeg komunalnog poduzeća koju je MIZ kupio za svoje potrebe te o projektu oslikavanja i kaligrafije interijera Džudža Džaferove džamije u Tomislavgradu.

Općina će svojim sredstvima pomoći u realizaciji ovih projekata, naglasio je Kapetanović, te zahvalio načelniku na dosadašnjoj podršci u realizaciji kompletne obnove i uređenja spomenute džamije u Tomislavgradu koja je prije nekoliko godina proglašena nacionalnim spomenikom u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close