Ususret Valentinovu

Predavanje za mlade - Put ljubavi

Predavanje će održati don Domagoj Markić, župski vikar u župi Gospe od Zdravlja u Neumu, koji je donedavno imao svoju đakonsku praksu u župi na Bijelom Brijegu.
Kultura / Vjera | 10. 02. 2020. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Idući ususret spomendanu sv. Valentina, nebeskog zaštitnika zaljubljenih, odnosna Valentinovu – Danu zaljubljenih, Hrvatska kulturna zajednica Troplet i župa sv. Tome Apostola, Mostar – Bijeli Brijeg, priređuju predavanje za mlade i studente, na temu Put ljubavi.

Predavanje će održati don Domagoj Markić, župski vikar u župi Gospe od Zdravlja u Neumu, koji je donedavno imao svoju đakonsku praksu u župi na Bijelom Brijegu. Prije predavanja u 18 sati don Domagoj će slaviti sv. Misu za mlade i studente i održati kratku homiliju.

Pozivamo sve koji vole, sve zaljubljene, one koji su bili zaljubljeni te one koji će biti zaljubljeni da dođu i poslušaju predavanje don Domagoja, koje je uvijek nadahnuto i motivirajuće.

Predavanje će se održati u župi sv. Tome Apostola na Bijelome Brijegu u Mostaru, u utorak, 11. veljače, poslije večernje Mise.

 

Kopirati
Drag cursor here to close