Povodom blagdana sv. Nikole

''Kruh sv. Ante'' podjelio paketiće za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

Zahvaljujući velikom broju dobročinitelja koji su „široke ruke i toplog srca”svojim proizvodima i novčanim sredstvima podržali ovu akciju, 150 djece iz socijalno ugroženih obitelji je dobilo svoj paketić.
Kultura / Vjera | 07. 12. 2018. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKO „Kruh sv. Ante“ 06.12.2018. godine na blagdan sv. Nikole, održao priredbu i podjelu paketića u multimedijalnoj dvorani Franjevačkog međunarodnog studentskog Centra u Sarajevu za djecu iz socijalno ugroženih obitelji.

Na početku priredbe, sudionike je prigodnim govorom pozdravio ravnatelj „Kruha sv. Ante“ fra Joso Oršolić. Nakon toga je uslijedio kratki igrokaz kojeg su vrijedno pripremali  stipendisti volonteri kako bi uljepšali cijeli događaj koji je uveličao bend Antonius prigodnim pjesmama.

Zahvaljujući velikom broju dobročinitelja koji su „široke ruke i toplog srca”svojim proizvodima i novčanim sredstvima podržali ovu akciju, 150 djece iz socijalno ugroženih obitelji je dobilo svoj paketić.

''Na ovaj način podržali smo djecu iz pučkih kuhinja „Kruha sv. Ante“, Sigurne kuće Fondacija lokalne demokracije i djecu iz SOS dječjeg sela i rizičnih obitelji koja su uključena u projekt Stariji brat starija sestra.  Sudjelovali smo i u pripremi paketića za oko 100 djece iz Župe sv. Franje Asiškog na Dobrinji, u Sarajevu i obradovali oko 20 djece u JU Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, i djecu u Vrtiću Framica u Busovači i Igraonici „Framica“ u Bugojnu.

Od srca smo zahvalni svim dobročiniteljima koji su svojim proizvodima obogatili paketiće za mališane, i posebno svim volonterima/kama i stipendistima/kinjama, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće realizirati. Zahvaljujemo svima koji su bili dio ovoga radosnog događaja.

Nadamo se da će te i Vi pokazati društvenu odgovornost i proširiti ovu vijest dobročinstva putem objava na Vašim medijskim i komunikacijskim kanalima kako bi pozvali i ostale građane na činjenje dobročinstva u ovo vrijeme darivanja'', priopćeno je iz HKO Kruh sv. Ante.

 

Kopirati
Drag cursor here to close