Vandalski čin

Islamska zajednica osudila paljenje crkve

''Još jednom izražavamo svoju podršku vjernicima i svećenicima SPC-a u nadi da ih ovaj i slični napadi neće obeshrabriti u očuvanju svoje vjere i tradicije'', poručeno je iz Islamske zajednice.
Kultura / Vjera | 25. 06. 2018. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom paljevine unutarnjeg dijela pravoslavne Crkve Rođenja Presvete Bogorodiceu visočkom naselju Čekrekčije koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju oglasila se i Islamska zajednica najoštrije osudivši ovaj vandalski čin.

''Od nadležnih organa zahtijevamo provođenje istrage koja će dovesti do otkrivanja identiteta počinitelja. U slučaju da je kazneno djelo počinjeno iz mržnje, očekujemo od nadležnih policijskih i pravosudnih organa da u skladu s tim procesuiraju slučaj i adekvatno kazne počinitelje'', istaknuto je danas izUreda za odnose s javnošću Rijaseta uz riječi podrške pravoslavnim vjernicima i svećenstvu Srpske pravoslavne crkve:

''Još jednom izražavamosvoju podršku vjernicima i svećenicima SPC-a u nadi da ih ovaj i slični napadi neće obeshrabriti u očuvanju svoje vjere i tradicije'', poručeno je iz Islamske zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close