Sv. Josip

Drvar: Kamen temeljac za pastoralni centar

Nakon Svete mise upriličena je svečanost blagoslova kamena-temeljca za novi pastoralni centar, za koji je Župa Drvar nedavno dobila građevinsku dozvolu…
Kultura / Vjera | 21. 03. 2021. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Župa Drvar u subotu je svečano proslavila svoga patrona i nebeskog zaštitnika Sv. Josipa. Nakon trodnevne duhovne pripreme, središnje misno slavlje pred okupljenim vjernicima, u privremenom bogoslužnom prostoru, predvodio je banjolučki biskup, mons. Franjo Komarica.

Nakon Svete mise upriličena je svečanost blagoslova kamena-temeljca za novi pastoralni centar, za koji je Župa Drvar nedavno dobila građevinsku dozvolu, a koji je namijenjen za pastoralne, karitativne, kulturne i druge društvene aktivnosti Župe Drvar.

Misnom slavlju, kao i polaganju kamena-temeljca za novi pastoralni centar u Drvaru, nazočili su veleposlanik RH u BiH, Ivan Sabolić, konzul RH u Livnu, Tomislav Vrdoljak, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin, ministar unutarnjih poslova HBŽ Mario Lovrić, načelnici Općina Tomislavgrad i Općine Kupres, Ivan Buntić i Zdravko Mioč, zastupnici u Parlamentu F BiH i Skupštini HBŽ Petar Galić i Ante Tadić, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close