Blago onima koji ne vidješe, a vjeruju

Dokumentirano oko 450 čudesnih ozdravljenja u Međugorju

Duhovna ozdravljenja nije moguće potvrditi određenom dokumentacijom; ona se potvrđuju svakodnevnim kršćanskim životom. Tjelesna ozdravljenja moguće je liječnički dokumentirati.
Kultura / Vjera | 25. 06. 2021. u 09:51 Bljesak.info | A.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U situacijama gdje je već i medicina digla ruke, dogodila su se čudesna iscjeljenja u Međugorju.

Priče o čudesnim ozdravljenjima sigurno spadaju među najtajanstvenija događanja koja se u posljednja četiri desetljeća spominju usporedno s tvrdnjama o ukazanjima Blažene Djevice Marije.

''Prijavljenih kod nas je oko 450 čudesnih ozdravljenja, sa svih kontinenata'', rekli su za Bljesak.info u Informativnom centru “Mir” u Međugorju, gdje se čuvaju prijavljeni slučajevi ozdravljenja ljudi uz svu priloženu dokumentaciju, koju potom pregledavaju medicinske i teološke komisije.

Crkva na njih gleda s posebnim oprezom, a priložena dokumentacija tek pojačava znatiželju promatrača međugorskih događanja. Ozdravljenja u međugorskoj župi zapravo nitko ne propovijeda ili najavljuje, no tvrdnje o njima proizašle su tijekom ukazanja, blagoslova, predslavljenja misnih slavlja, klanjanja, molitvi, odlazaka na Brdo ukazanja ili pak na petstotinjak metara visoko brdo Križevac.

S obzorom da zaključci službene Crkve, još nisu objavljeni, podatke o ozdravljenim osobama iz Informativnog centra nismo mogli dobiti.

No pretražujući internet, mogu se pronaći brojna svjedočanstva čudesnih ozdravljenja.

U jednoj od emisija Agape, urednika fra Maria Knezovića, u programu Radiopostaje Mir Međugorje, govorio je fra Petar Ljubičić. Fra Petar je govorio o čudesnim obraćenjima i ozdravljenjima s kojima se susreo kroz sve ove godine od početka Gospinih ukazanja.

Video: Čudesa
Kopirati
Drag cursor here to close