KIC

Božiću u susret u Tomislavgradu

U okviru manifestacije "Božiću u susret 2017" u hotelu "Tomislav" održat će se dvodnevni božićni sajam 22. i 23. prosinca
Kultura / Vjera | 15. 12. 2017. u 11:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna duhovno-kulturna manifestacija "Božiću u susret 2017", koju organizira Općina Tomislavgrad u suradnji s Kulturno-informativnim centrom (KIC) i Župnim uredom Tomislavgrad, počinje 18. prosinca izložbom radova Ivane Ćavar "I Svjetlo svijetli u tami, i tama ga ne obuze".

Izložba će biti otvorena na prigodnoj svečanosti u galeriji KIC-a Tomislavgrad, s početkom u 19 sati.

Program se nastavlja 19. prosinca, u 19 sati, kad će u prostorijama Skupštine Hercegbosanske županije biti predstavljene knjige "Put riječi" i "Na putu za Gdje", autora fra Mladena Rozića.

Učenici Osnovne glazbene škole nastupit će u galeriji KIC-a Tomislavgrad 21. prosinca, u 19 sati, a dan kasnije u spomen bazilici, u istom terminu, na redu je adventski koncert župnog zbora.

U okviru manifestacije "Božiću u susret 2017" u hotelu "Tomislav" održat će se dvodnevni božićni sajam 22. i 23. prosinca. Radi se o izložbeno-prodajnom sajmu poljoprivrednih proizvoda , rukotvorina i amaterskih likovnih radova.

Tijekom održavanja sajma planiran je i bogat kulturno-umjetnički program, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close