Mostar

Čestitke povodom Ramazanskog bajrama

U povodu Ramazanskog bajrama svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti u ime Gradske uprave Mostara i svoje osobno upućujem najiskrenije čestitke.
Kultura / Vjera | 22. 05. 2020. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je čestitku svim građanima Mostara islamske vjeroispovijesti povodom Ramazanskog bajrama. 

''U povodu Ramazanskog bajrama svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti u ime Gradske uprave Mostara i svoje osobno upućujem najiskrenije čestitke.

Ojačani odricanjem u ramazanskom vremenu želim Vam da ovaj blagdan dočekate i provedite u ozračju mira, te vjerničke i obiteljske sreće'', stoji u čestitci.

Herceg čestitao Ramazanski bajram

U povodu predstojećeg Ramazanskog bajrama, Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, uputio je čestitku u kojoj stoji:

„Građanima Hercegovačko-neretvanske županije koji proslavljaju Ramazanski bajram, osobno i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, upućujem iskrene čestitke.

Neka Vama i Vašim obiteljima dani blagdana proteknu u blagostanju i sreći, i neka Vas radost Bajrama osnaži za sve buduće korake.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!“

Kopirati
Drag cursor here to close