I anđeli zaplesali

Koncert ''Srce predajem ti'' - Zbor Angelus Mostar proslavio 10. rođendan

Brojni vjernici uživali su večeras u prekrasnom pjevanju zbora Angelus
Kultura / Vjera | 28. 11. 2018. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Župa sv. Mateja u srijedu navečer odzvanjala je anđeoskim glasovima. Naime, ženski zbor Angleus povodom deset godina postojanja organizirao je slavljenički koncert pod nazivom ''Srce predajem ti''.
 
Ovu grupu čine cure od 19 do 22 godine a svih ovih godina uspjele su se održati zajedno i uveličati Svete mise, vjenčanja, krštenja….

Video: S koncerta ''Srce predajem ti''

Grupu čine Barbara Filipović, Melani Šarić, Diandra Marić, Žana Talić, Doris Bogdan, Ivana Cetina, Kristina Marić, Iva Marojević-Glibo, Kristina Talić i Marijana Sesar.

''Naš početak je bio jako davno kada smo još bile djevojčice, a za nastanak naše grupe zaslužan je don Ivan Perić'', rekle su u kratkom razgovoru za Bljesak.info djevojke iz Angelusa.

Foto: Bljesak.info / Koncert zbora Angelus

Kažu da je teško opisati kako su uspjele ostati i opstati sve ove godine.

''Teško je to opisati kako smo ostale ovako dugo zajedno, nema neki recept, ali to je sigurno ljubav prema Bogu i uz to naše svakodnevno druženje. Naša najveća motivacija su naši zadovoljni župljani, koji svake nedjelje zajedno s nama kroz pjesmu slave Boga. Zar ima nešto ljepše nego vidjeti osmijehe na nečijem licu, a znaš da si za to zaslužan?!'', poručile su djevojke.

Foto: Bljesak.info / Koncert zbora Angelus
Foto: Bljesak.info / Koncert zbora Angelus

Večerašnji koncert im, kažu puno nam znači, a nade da će uspjeti ostvariti ono što već dugo planiraju i vježbaju su im ostvarene.

''Moramo spomenuti da smo jako zahvalne našem župniku don Ivici Borasu koji nam je podrška od davne 2011. godine'', zahvalile su djevojke.

Prisjetile su se i svog nedavnog odlaska u Rim gdje su zapjevale u Bazilici sv. Petra, te su poručile kako će i dalje nastaviti neumorno pjevati.

Foto: Bljesak.info / Koncert zbora Angelus



''Nedavno smo išle u Rim. Rim je prije svega jedan predivan grad, koji ima jako bogatu povijest. Posjetili smo četiri velike bazilike i imali čast pjevati u bazilici sv. Petra, kao i prisustovati proglašenju sedam novih svetaca i vidjeti papu. Sva mjesta koja smo posjetili obilježile smo čime drugo nego pjesmom. Uz Božju pomoć nastojati ćemo uvijek napredovati laganim korakom unaprijed i naravno uz našu Barbaru koja nas i vodi'', poručile su djevojke.

Foto: Bljesak.info / Koncert zbora Angelus
Kopirati
Drag cursor here to close