Artist's Talk

Upoznajte tvorce mostarskih murala

Večer će uveličati i predstavnici Veleposlanstava Italije i Španjolske u Sarajevu koje su podržali ovogodišnji festival.
Kultura / Umjetnost | 04. 09. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Street Arts Festival Mostar pored toga što donosi nove urbane markere u javni prostor grada,  također organizira zanimljive kulturne programe na različitim lokacijama.

Jedan od njih je Artist's Talk koji će se održati u četvrtak, 5. rujna, u 20 sati u HD herceg Stjepana Kosače i koji će se nastaviti kao Acoustic Session Maka Kalema iz Mostara, priopćili su organizatori.

Artist's Talk predstavit će umjetnike ovogodišnjeg Street Arts Festivala koji dolaze iz BiH, Europe i drugih kontinenata . Oni će pričati o svojim muralima, putovanjima i iskustvima u Mostaru.

Foto: PR / Artist

Večer će uveličati i predstavnici Veleposlanstava Italije i Španjolske u Sarajevu koje su podržali ovogodišnji festival.

Neki od umjetnika koji će se predstaviti su: Zesar Bahamonte, Irene Infantes (Španjolska) , Enrico Carne, Luca Ledda (Italija), Dinho Bento( Brazil) , Srđan Demon Dimić ( BiH-Srbija) , Zakky (Mostar) ,  Iva Pažin (Mostar) , Axel Mengu (Turska). Njima će se pridružiti i DJ iz Berlina Niko Schwind koji će u petak, 6. rujna, nastupiti na klupskoj večeri u Nsoft & Spark poslovnom parku.

Nakon razgovora održat će se nastup kompozitora i glazbenika i glazbenika Maka Klema, koji će predstaviti svoje nove pjesme, priopćili su organizatori festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close