Street Arts Festival

Traže se mladi u Mostaru koji žele oživiti 'izgubljene prostore'

Radionica će se održati u razdoblju od 29. kolovoza do 3. rujna 2020. godine.
Kultura / Umjetnost | 19. 08. 2020. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pozivamo studente Dizajna interijera, Arhitekture i urbanizma kao i umjetnike te mlade koje zanimaju ove oblasti, da se prijave za sudjelovanje na radionici 'Mobilna instalacija' u produkciji Street Arts Festival Mostar 2020 i Udruženja Fora'', poručuju organizatori.

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane koji žive u Mostaru.

Radionica 'Mobilna instalacija' ima za cilj osmišljavanje scenografije, tj. mobilne instalacije u javnom prostoru koja bi se ujedno po potrebi mogla smjestiti u 'izgubljene prostore', kako u službi socijalne interakcije, tako i za kreiranje vizualnog toposa za razne događaje.

 Pozivamo studente Dizajna interijera, Arhitekture i urbanizma kao i umjetnike te mlade koje zanimaju ove oblasti , da...

Objavljuje Street Arts Festival MostarSrijeda, 19. kolovoza 2020.

Scena, navode, treba biti izrađena od lakih materijala, a modularnost pojedinih elemenata treba da osigura raznoliko sklapanje i multipliciranje istih i da omogući trajno korištenje mobilne scene.

Za prijavu je potrebno popuniti obrazac na poveznici.

Radionica će se održati u razdoblju od 29. kolovoza do 3. rujna 2020. godine.

Nakon toga, slijedi izrada instalacije od 4. do 10. rujna koju će sudionici, uz stručnu pomoć, izraditi i finalno postaviti u prostor na jednom od konceptualnih programa Festivala.

Voditeljice radionice su arhitektice Enida Šetka i Esma Šantić ispred Udruženja Fora, priopćeno je sa Street Arts Festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close