Street Arts Festival Mostar i Udruženja Fora

Prijavite se na radionicu i pomozite osmisliti ''mobilnu instalaciju''

Radionica ''Mobilna instalacija'' ima za cilj osmišljavanje scenografije, tj mobilne instalacije u javnom prostoru koja bi se ujedno po potrebi mogla smjestiti u ''izgubljene prostore''
Kultura / Umjetnost | 21. 08. 2020. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivaju se studenti Dizajna interijera, Arhitekture i urbanizma kao i umjetnici te mladi koje zanimaju ove oblasti , da se prijave za sudjelovanje na radionici ''MOBILNA INSTALACIJA'' u produkciji Street Arts Festival Mostar 2020 i Udruženja Fora. 

Natječaj je otvoren sve zainteresirane koji žive u Mostaru.

Radionica ''Mobilna instalacija''ima za cilj osmišljavanje scenografije, tj mobilne instalacije u javnom prostoru koja bi se ujedno po potrebi mogla smjestiti u ''izgubljene prostore'', kako u službi socijalne interakcije, tako i za kreiranje vizelnog toposa za razne evente.

Scena treba biti izrađena od lakih materijala, a modularnost pojedinih elemenata treba da obezbijedi raznoliko sklapanje i multipliciranje istih i da omogući trajno korištenje mobilne scene.''

Za prijavu je potrebno popuniti formular na linku.

Radionica će se održati u  periodu od 29.8. – 3.9.2020.

Nakon toga, slijedi rad na instalaciji  04.09.-10.9.2020. koju će sudionici uz stručnu pomoć izraditi i finalno postaviti u prostor na jednom od konceptualnih programa.

Voditeljice radionice su  arhitektice Enida Šetka i Esma Šantić ispred Udruženja Fora.

Kopirati
Drag cursor here to close