7. Street Arts Festival

Traže se fasade za oslikavanje u Mostaru

Prijavite fasadu za oslikavanje murala na 7. Street Arts Festivalu u Mostaru
Kultura / Umjetnost | 06. 03. 2018. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliži se sedmo izdanje mostarskog Street Arts Festivala koji će stići na ulice grada  u  lipnju  2018. godine te donijeti stvaralačku energiju i okupiti umjetnike iz cijeloga svijeta.  

Ovaj festival egzistira od 2012. godine i svojim kontinuiranim održavanjem stvara prepoznatljivu galeriju ulične umjetnosti u Mostaru, koja  mijenja narativ javnog prostora dajući mu novu vrijednost i značenje.

U susret novoj ediciji Street Arts Festivala pozivaju se stanari zgrada, ravnatelji škola , vlasnici kuća i privatnih prostora  da se uključe u realizaciju ove umjetničke priče i  prijave svoje fasade za oslikavanje murala tokom održavanja festivala.

Prijava treba sadržavati lokaciju, metražu zida uz priloženu fotografiju i kontakt podatke, koje možete poslati na e-mail [email protected] ili facebook stranicu

Natječaj za prijavu traje do 1.05. 2018. godine.

''Od prošle godine prakticiramo ovakav vid natječaja i komunikacije s građanima Mostara kada je u pitanju oslikavanje fasada. Moramo priznati da smo veoma zadovoljni i zahvalni na dosadašnjim suradnjama i podršci koju smo dobili od građana. Nadamo se da će tako biti i ove godine te da ćemo zajedničkim snagama omogućiti oslikavanje novih murala na većim i manjim većih i zidnim površina na različitim dijelovima grada'',  poručili su iz Street Fest tima.




Kopirati
Drag cursor here to close