Ćorovića kuća

Otvorena izložba fotografija “Dopusti da ti (po)kažem”

Kroz ovu izložbu mladi umjetnici su imali šansu predstaviti stereotipe i predrasude naše lokalne zajednice kroz objektiv.
Kultura / Umjetnost | 11. 06. 2021. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 10. lipnja je u spomen kući Svetozara Ćorovića otvorena izložba fotografija "Dopusti da ti (po)kažem". Kroz ovu izložbu mladi umjetnici su imali šansu predstaviti stereotipe i predrasude naše lokalne zajednice kroz objektiv.

Na početku otvaranja gosti su imali priliku čuti komentare fotografa, sudionika, koji su predstavili način na koji su stvorili fotografiju, te kako oni doživljavaju stereotipe i predrasude u našem gradu.

Foto: PR / Otvorena izložba fotografija “Dopusti da ti (po)kažem”

Izložba je završna aktivnost projekta "Kreiraj sve(mir)" kojeg je uspješno realizirao PRONI Omladinski klub Mostar, a fotografije možete pogledati svakim radnim danom 9-15h do 16.6. u spomen kući Svetozara Ćorovića.

Projekat se realizira zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

 

Kopirati
Drag cursor here to close