Lejla Pašić

Mostar: U 73. godini prvi put javnosti predstavlja svoje likovne radove

Kroz slike su protkani razni motivi svakodnevnice, s misterioznim i pomalo mističnim značenjima poznatim samo Lejli.
Kultura / Umjetnost | 11. 05. 2018. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Najava događaja

U petak, 11. svibnja 2018. u Pozorišnoj kafani, s početkom u 20.00 sati bit će upriličena prva likovna izložba Lejle Pašić pod nazivom 1/73.

Iza naziva 1/73 se krije višegodišnja ljubav i strast prema slikanju tijekom Lejlinog 73 godišnjeg životnog stvarateljstva. Kroz slike su protkani razni motivi svakodnevnice, s misterioznim i pomalo mističnim značenjima poznatim samo Lejli, priopćeno je.

Na ovako hrabar korak Lejla se odlučila na nagovor prijateljice Sanele Čopelj, koja je zajedno sa Sanellom Boskailo, Amelom Stovrag i Arnelom Dabić osnovala UG ''SAS Kultura življenja'', čiji je i Lejla član.

Jedan od ciljeva UG ''SAS Kultura življenja'' je da promovira i potiče ljude različitih dobi da pokažu svoja umijeća i talente, bez obzira na obrazovanje i radne pozicije, jer u svakom čovjeku postoji umjetnik.

''Svi ste dobrodošli na Lejlinu nesvakidašnju likovnu izložbu, a ako vas više zanima o aktivnostima udruženja, potražite nas na FB ili dođite u prostorije u ulici Adema Buća 25.'', poručuju iz UG ''SAS Kultura življenja''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close