Pripremljene i nagrade

'Maštom do zvijezda'- nagradno likovno natjecanje za djecu oboljelu od raka

''Djetinjstvo ne smije stati. Ne smijemo dopustiti da dječja mašta bude ugušena rakom i pandemijom'', rekli su iz Udruženja 'Srce za djecu'.
Kultura / Umjetnost | 20. 04. 2020. u 19:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pandemija Covid-19 virusa donijela je nove izazove za cijelu Bosnu i Hercegovinu, pa i djecu oboljelu od raka i njihove obitelji.

Osim izolacije, djeca i obitelji se moraju nositi s povećanim strahom od infekcije koronavirusom, koja može biti vrlo opasna za tu kategoriju.

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' stoga je organiziralo online nagradno likovno natjecanje 'Maštom do zvijezda' za djecu oboljelu od raka iz cijele BiH s ciljem olakšanja izolacije te upotpunjenja dugih i teških dana maštanjem, crtanjem, slikanjem i zabavom.

Pripremili su i četiri vrijedne nagrade, uz pomoć prijatelja i sponzora, da bi nagradili njihov trud i rad.

Kako navode prva nagrada je Samsung tablet, druga je Samsung telefon, treća Tupperware set i knjiga, a četvrta nagrada je pribor za crtanje.

''Djetinjstvo ne smije stati. Ne smijemo dopustiti da dječja mašta bude ugušena rakom i pandemijom'', rekli su iz Udruženja 'Srce za djecu'.

Na nagradno natjecanje prijavljen je 41 rad djece, uzrasta od 3 do 15 godina. Glasanje će se vršiti lajkanjem radova na facebook stranici Srce za djecu i trajat će do 25. travnja ove godine.

''Četiri rada sa osvojenim najvećim brojem lajkova bit će nagrađena'', navode iz 'Udruženja'. Dodaju da je aktivan i humanitarni broj 17010. Pozivom se doniraju 2 KM, za pomoć djeci oboljeloj od raka.

Kopirati
Drag cursor here to close