Crtanje i slikanje

Izložba u Ljubuškom inspirirana predblagdanskim ozračjem i zimskom idilom

Svoj osvrt na izložbeni postav dala je voditeljica tečaja Ivana Pavlović, koja je, među ostalim, istaknula da je veoma zadovoljna radovima te da s nestrpljenjem iščekuje nastavak tečaja na kojemu će se polaznici pripremati za završnu izložbu.
Kultura / Umjetnost | 18. 12. 2019. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras je na trgu Franje Tuđmana, u okviru manifestacije "Advent u Ljubuškom, u organizaciji JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, upriličeno svečano otvaranje adventske izložbe slika polaznika tečaja crtanja i slikanja, pod stručnim rukovodstvom magistrice slikarstva Ivane Pavlović.

Djeca i odrasli - njih 31, inspiriranih predblagdanskim ozračjem i zimskom idilom, brojnim ljubiteljima lijepe umjetnosti, predstavili su svoje radove koji su nastali tijekom protekla dva mjeseca na tečaju crtanja i slikanja koji je održavan u Knjižnici Ljubuški.

Foto:PR / otvaranje adventske izložbe slika polaznika tečaja crtanja i slikanja

Svoj osvrt na izložbeni postav dala je voditeljica tečaja Ivana Pavlović, koja je, među ostalim, istaknula da je veoma zadovoljna radovima te da s nestrpljenjem iščekuje nastavak tečaja na kojemu će se polaznici pripremati za završnu izložbu koja će biti upriličena u veljači povodom obilježavanja Dana grada Ljubuškog.

Moderatorica programa bila je Anamarija Nosić, dok su pak u glazbenom dijelu nastupili Filip Granić i Mateo Čuvalo koji su svečano otvaranje izložbe obogatili skladbom "Bijeli Božić".

Ovom je izložbom JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški okončala tekuću godinu glede organizacije kulturnih aktivnosti, koja je bila obogaćena s brojnim kulturnim manifestacijama, kreativnim radionicama, tečajevima, predstavljanjima knjiga, izložbama, književnim večerima i dr. - s uistinu impozantnom brojkom od 42 kulturna programa. Uzevši u obzir sportske i dr. aktivnosti u organizaciji ustanove, opravdano možemo reći da je tekuća godina bila zaista uspješna te s kvalitetnim i odgovornim radom ista nastavlja i u predstojećoj 2020. godini.

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2020. godinu žele vam djelatnici JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close