Izložba fotografija

Ivica Karačić: Kroz ovakve projekte ljubav se umrežuje

Predsjednik udruge za Dawn sindrom Igor Ledić zahvalio se udruzi Eko nera što su baš njih prepoznali i odabrali za suradnike u ovom projektu
Kultura / Umjetnost | 03. 03. 2019. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložba Fotografija na platnu autora Ivice Karačića otvorena je u Galeriji Kraljice Katarine Kosača u Mostaru.

U ime domaćina HDHS Kosača nazočnima se obratio Dalibor Nikolić. Rekao je kako se kroz ovakve projekte ljubav umrežuje. Predsjednik udruge za Dawn sindrom Igor Ledić zahvalio se udruzi Eko nera što su baš njih prepoznali  i odabrali za suradnike u ovom hvale vrijednom projektu gdje je veći dio prihoda od prodaje fotografija namijenjen njihovoj udruzi.

Foto: PR / U glazbenom djelu nastupila je Tamara Aničić

Na kraju se autor fotografija Ivica Karačić zahvalio  posjetiteljima na dolasku, posebno pozdravio članove udruge za dawn sindrom i  istaknuo da je  njegov glavni motiv  realiziranja ovog projekta postavljanje izložbi diljem Herceg Bosne ljubav prema svojoj pokojnoj supruzi Snježani koja je na žalost umrla prije godinu i četiri mjeseca u 51 godini života, a koja je bila veliki ljubitelj fotografije  posebno međugorskih motiva. Otkrio je da su fotografije svetaca postavljenih na izložbi baš oni kojima se ona za života utjecala, zagovarala u svojim molitvama kao i Blaženoj Djevici Mariji.

U glazbenom djelu su nastupili mali violinisti Antonio Šarić i Tamara Aničić uz klavirsku pratnju prof. Silvije Vukojević.

Posjetitelji su uživali u prekrasnim izvedbama Tamare i Antonia.

U nedjelju u 18 sati publici će se predstaviti književnica Miljenka Koštro, a u glazbenom djelu nastupit će orkestar violine na čelu sa prof. Renatom Prizmić Linarić.

Kopirati
Drag cursor here to close