En Face

Dodjelom nagrada zatvorena izložba 'Privatno i javno'

Preko 60 izložaka - slika , skulptura crteža i grafika izložilo je 44 autora iz BiH, Hrvatske, Srbije i Latvije. Dodjeljene su i tri jednakovrijedne nagrade 'Privatno i javno' mladim autorima, o čemu je odlučio peteročlani stručnio žiri.
Kultura / Umjetnost | 31. 07. 2018. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jednovečernja likovna izložba 'Privatno i javno' u organizaciji ULU En Face koju vodi akademski kipar Nikola Vučković iz Metkovića, profesor na ALU u Širokom Brijegu, otvorena je sinoć na Tromeđi u vrtu obitelji Andrije Stojića.

Preko 60 izložaka  - slika , skulptura crteža i grafika izložilo je 44 autora iz BiH, Hrvatske, Srbije i Latvije. Dodjeljene su i tri jednakovrijedne nagrade 'Privatno i javno' mladim autorima, o čemu je odlučio peteročlani stručnio žiri.

Foto: PR / 

Dobitnici nagrada su akademska kiparica Matea Šimunić iz Vinkovaca, akademski grafičar Srećko Babić iz Stoca i apsolvent slikarstva Antonio Lukenda iz Tihaljine.

Nagrađeni autori studirali su na Likovnoj akademiji u Širokom Brijegu. Izložbu je otvorio predsjednik Društva hrvatskih književnika Đuro Vidmarović iz Zagreba.

Kopirati
Drag cursor here to close