Književna večer

Žana Alpeza gostuje u Trebinju

U okviru književne večeri Žana Alpeza će predstaviti svoje dvije knjige "Izopačeno čovječanstvo" i "Preživjeti 21. stoljeće".
Kultura / Knjige | 08. 06. 2021. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodna biblioteka Trebinje u četvrtak, 10. lipnja organizira književnu večer Žane Alpeze. 

Književna večer će se održati u dvorištu knjižnice u 18:00 sati.

U okviru književne večeri Žana Alpeza će predstaviti svoje dvije knjige "Izopačeno čovječanstvo" i "Preživjeti 21. stoljeće".

Knjiga "Izopačeno čovječanstvo" je skup kolumni koje je Žana Alpeza pisala za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija) u zadnjih godinu dana.

Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autora.

 

Žana Alpeza:

Žana Alpeza, nakon dugogodišnjeg rada u međunarodnoj kompaniji, ostaje bez posla kao i sve njezine kolege te uz ideju da aplicira na projekt ženskog poduzetništva počinje njezina nova karijera. 

Godine 2013. je osnovala socijalno poduzetništvo u Zapadnohercegovačkoj županiji pod nazivom "Djelatnost poljoprivrede MILA".

Predsjednica je udruženja „Pravi Put“ od 2015. godine, i radi na segmentima edukacija, podrške, umrežavanja.

Udruženje radi na području čitave BiH te s europskim državama kao što su Švicarska, Srbija, Makedonija, Hrvatska i tako dalje, kroz razne projekte za mlade, poslodavce, osobe s invaliditetom i slično.

Udruženje radi sa svojim aktivnostima na području čitave BiH te i šire.

Mentorica je u Razvojnoj agenciji Zapadnohercegovačke županije "Herag" na području strategija i planiranja tržišta te je ujedno i dobitnica brojnih nagrada.

Kopirati
Drag cursor here to close