Kviz

Upoznaj Šopa

U Srednjoj strukovnoj školi Jajce, u srijedu je održan kviz pod nazivom ''Upoznaj Šopa'', u kojemu su se učenici natjecali u poznavanju lika i djela Nikole Šopa.
Kultura / Knjige | 17. 10. 2019. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Srednjoj strukovnoj školi Jajce, u srijedu je održan kviz pod nazivom ''Upoznaj Šopa'', u kojemu su se učenici natjecali u poznavanju lika i djela Nikole Šopa.

Sudjelovalo je 63 učenika u trinaest ekipa ("Top Šop", "Babe šopice", "Šopovi šeširici, Šah - mat", "Nas pet", "Šopnikoličrke", "Šopove kockice", "Dimovi", "Slap", "Jajački Šop", "Advokatice", "Lektori" "N. Š. "

Foto: PR / Kviz učenika Upoznaj Šopa

Prvo mjesto osvojila je ekipa trećeg razreda hotelijersko-turističkih tehničara pod nazivom "BABE ŠOPICE" sastavljena od učenika:

  1.  AMINA AGIĆ
  2. SABRA KLAPUH
  3. DŽENANA VREBAC
  4. IVANA DELJAK
  5. ELMA VUKOVIĆ

Drugo mjesto osvojila je ekipa prvog razreda tehničara za računalstvo pod nazivom "TOP ŠOP" sastavljena od učenika:

  1. AJDIN KAHRIĆ
  2. JOSIP SAMARDŽIĆ
  3. AMIN MUJAK
  4. MUSTAFA BAJRAMOVIĆ
  5. ILHAN HAJDER

Treće mjesto osvojila je ekipa iz Srednje škole ' Nikola Šop' ( ekonomski tehničari) pod nazivom "ŠOPOVI ŠEŠIRIĆI" sastavljena od učenika:

  1. MATEA DELJAK
  2. FILOMENA ĆOSIĆ
  3. SILVIJA LJUBIČIĆ
  4. ANTONIJA CRNOJA
  5. MARTINA BLIZNAC.

Za osvojena prva tri mjesta učenici su dobili knjige i zahvalnice kao i nagradno putovanje u Zagreb.

U pauzi učenici su se počastili "pizza pecivom" kojeg su napravili učenici trećeg razreda kuhara s profesoricom Dijanom Veltruski.

Voditeljice ovogodišnjeg Kviza Upoznajmo Šopa bile su profesorice Amela Kavazbašić, Admira Karajčić, Marina Jurinović , Josipa Bogić, Anđa Petrović i Iva Ištvanić.

Kopirati
Drag cursor here to close