Daruj knjigu

Ulaz je slobodan, iskoristite velika sniženja posljednja dva dana sajma

Posljednja su dva dana Sajma i izdavači su pripremili velika sniženja za kupce.
Kultura / Knjige | 21. 04. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AA / Sajam knjige u Skenderiji

Posljednja su dva dana Sajma i izdavači su pripremili velika sniženja za kupce.

''Očekuje se da će Sajam u ova posljednja dva dana oboriti sve rekorde posjećenosti. Ulaz je slobodan, pozivamo sve građane da požure i iskoriste specijalne popuste na omiljene knjige'', najavljuju organizatori.

U ponedjeljak, 22. travnja u 11:30 bit će upriličena dodjela priznanja za životno djelo Enki Mehmedbašiću, nagradu dodjeljuje Radio M.

A od 12 sati održat će se svečana dodjela sajamskih nagrada. Sajam je otvoren od 10 do 19 sati.  Specijalni program koji organiziraju Međunarodni centar za mir sa Centrom “Skenderija” i srednjim školama Primijenjenih umjetnosti i Prvom gimnazijom Sarajevo, održat će se 23. travnja povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, na platou Skenderija od 11 do 15 sati pod nazivom “Knjiga za ružu”.

Pozivaju se svi građani da donesu knjigu ili ružu i naprave susret sa mladim umjetnicima/stvarateljima koji će izvesti tekstove i predstave posvećene Servantesu i Shakespeareu.

Predsjednik Međunarodnog centra za mir, Ibrahim Spahić, uputit će poruku povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, i desetogodišnjice Deklaracije o kulturi u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close