Kese su dobrodošle

U Zagrebu predstavljanje eroGAG rječnika "dvica"

Kese su dobrodošle, a "izuvati" se ne treba.
Kultura / Knjige | 11. 12. 2018. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su prije dvije godine u prepunoj dvorani Studentskog centra Zagreb predstavili prvo izdanje Male zbirke hercegovačkog žargona, poznatije i kao eroGAG rječnik, autori ovog projekta na istom će mjestu ovog petka od 20:00 predstaviti i drugo izdanje, popularnu "dvicu", priopćeno je.

Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača prethodnog je utorka bio pretijesan za sve one koji su nazočili predstavljanju drugog dijela eroGAG rječnika u Mostaru. Inače, novo izdanje obuhvaća oko 200 novih fraza te najbolje iz prvog dijela koje su u prethodne četiri godine objavljivane na Instagram i Facebook stranici eroGAG koju ukupno prati više od 200 000 ljudi.

Da bi javnosti predstavili krunu četverogodišnjeg rada koji je bio satkan pozitivom, humorom i zajedništvom, eroGAG ekipa želi sve pozvati na predstavljanje Male zbirke hercegovačkog žargona “dvica” u Zagrebu, kojom su, kako naglašavaju, probali zaokružiti pisani trag naše svakodnevice kroz malo drukčiju prizmu.

Za zagrebačku promociju kao predstavljači su najavljeni Nino Raspudić, Ante Cash, Leona Šiljeg, Drago Barać, Josipa Maras i Ivana Čuljak-Lošić, a posjetitelji će sigurno moći uživati u šarolikom sadržaju koji će obilježiti ovu neobičnu promociju knjigu.

Večer će biti prožeta zanimljivim nagradama za posjetitelje te, kao uvijek, humanitarnim karakterom gdje će najsretniji na kraju večeri moći, između ostalog, osvojiti dres košarkaša Bojana Bogdanovića. Kese su dobrodošle, a "izuvati" se ne treba.

Predstavljanje eroGAG rječnika "dvice" zakazano je za petak, 14.12. od 20:00 u zagrebačkom Studentskom centru, Savska 25.
 
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close