19 koraka

U Mostaru promocija knjige Elvise Kovačević

U Mostaru će biti održana promocija knjige ''19 jednostavnih koraka da postignete svaki  svoj cilj''.
Kultura / Knjige | 25. 06. 2018. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Knjiga „Spoznaja“ 19 jednostavnih koraka da postignete svaki  svoj cilj - autorice Elvise Kovačević bit će predstavljena mostarskoj publici u Centru za kulturu, u srijedu 27. lipnja s početkom u 20 sati.

U ovoj knjizi  Elvisa Kovačević predstavlja strategije i psihološke procese, put do ostvarenja osobnih i profesionalnih izazova; odnosno put do samospoznaje i otkrivanja osobnih blokada i samopostavljenih granica. Autorica je svoja znanja stjecala u Sjedinjenim Američkim Državama i Kini, navedeno je u priopćenju.

Tragajući za znanjima i iskustvima širom svijeta Elvisa Kovačević je usavršila kontrolu uma i volje i čak naučila bosa hodati po žaru. Postala je poznata instruktorica ovladavanja vještinama jačanja volje hodanjem preko žara. Sa tim sposobnostima je svojevremeno skrenula na sebe pažnju javnosti u Bosni i Hercegovini i Sjedinjenim Državama. Vremenom je usvojila i mnoge druge metode, načine i tehnike koje danas dominantno primjenjuje u procesima psihoterapije koje provodi sa klijentima širom svijeta.

Kao što je i kazano u knjizi - jedna odluka može promijeniti cijeli tijek života. Čovjek je samome sebi najveća prepreka. “Spoznaja” autorice Elvise Kovačević nudi nam jednostavne korake za prevazilaženje tih prepreka.

Na promociji u četvrtak o knjizi će,  osim autorice, govoriti i Sanela Kuko, Goran Karanović te Mehmed Meša Pargan.

Kopirati
Drag cursor here to close