Mostarsko ljeto

U Mostaru održana prva večer mini festivala dječje poezije

U okviru manifestacije „Mostarsko ljeto 2018“ održan je mini festival dječje poezije.
Kultura / Knjige | 28. 07. 2018. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Srpsko prosvjetno i kulturno kruštvo „Prosvjeta“  sinoć je u Centru za kulturu u Mostaru, a u okviru manifestacije „Mostarsko ljeto 2018“, organiziralo je prvu tematsku večer mini festival dječje poezije. 

Foto: Mostarsko ljeto /  Program je upotpunio plesni duo Nejra Demirović i Ejla Šteta



 Program je vodila mlada pjesnikinja Hana Dizdarević,a u uvodnom djelu Nazočnima se obratio generalni tajnik SPDK „Prosvjeta“ Goran Kosanić koji je kazao kako će se njegovo društvo ove godine predstaviti sa tri sadržaja.

Foto: Mostarsko ljeto / Mnogobrojni posjetitelji



„Ovo što smo pripremili je ono na čemu mi gajimo tradiciju i bogatstvo. Riječ je o pružanju šanse mladim osobama, mladim pjesnicima, kako našeg grada tako i šire, da se predstave i pokažu ono što oni zaista znaju dobro raditi, a to je stvaralštvo, pisana riječ i umjetnost“, istaknuo je Kosanić. 

Foto: Mostarsko ljeto / Zanimljiv program


Osim Hane Dizdarević, sinoć su se predstavile mlade pjesnikinje Ivana Kosorčić, Iris Dugalić i Adna Hađihasanović, a iIznenađenje večeri bio je mladi pjesnik Lav Lukić. 

Program je upotpunio plesni duo Nejra Demirović i Ejla Šteta, a uz gitaru Tarik Guzin i Emina Čevra, priopćeno je iz Mostarskog ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close