Kreativnost i druženje

U Knjižnici Ljubuški održana kreativna radionica božićnih ukrasa

Po okončanju kreativne radionice djeca su izrađenim ukrasima ukrasili božićno drvce u prostorijama knjižnice.
Kultura / Knjige | 20. 12. 2018. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u okviru manifestacije „Advent u knjižnici“, organizirala je tradicionalnu kreativnu radionicu božićnih ukrasa za djecu s teškoćama u razvoju.

Sudjelovali su Udruga roditelja djece s posebnim potrebama ''Duga'' i edukacijsko-rehabilitacijski odjel dječjeg vrtića Ljubuški.

Po okončanju kreativne radionice djeca su izrađenim ukrasima ukrasili božićno drvce u prostorijama knjižnice.

Druženje je bilo obogaćeno prigodnim darovima i pjesmom – za glazbeni ugođaj pobrinuo se Filip Granić.

Podsjećamo, u okviru ovogodišnje tradicionalne manifestacije „Advent u knjižnici“ upriličeno je nekoliko kulturnih programa: predstavljanje knjige „Časna sestra Dominika“, autora Emila Raspudića, izložba slika ljubuškog slikara Zdravka Rogića, u suradnji Gradske knjižnice Široki Brijeg i Knjižnice Ljubuški, druženje polaznika dječjih vrtića te današnja kreativna radionica božićnih ukrasa za djecu s teškoćama u razvoju.

''Zahvaljujemo se sponzorima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji naprijed navedenih programa: JP Parkovi d.o.o. Ljubuški, Džajic Commerce, Svadbeni salon Ohio i Diskont Planinić. Svim žiteljima općine Ljubuški želimo čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2019. godinu'', poručili su iz Knjižnice Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close