Narodna knjižnica

Široki Brijeg: Predstavljena zbirka pjesama ''Nota života'' autorice Mirjane Barać

Ogranak Matice hrvatske Široki Brijeg organizirao je u Narodnoj knjižnici predstavljanje zbirke pjesama autorice Mirjane Barać.
Kultura / Knjige | 26. 02. 2019. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbirka pjesama ''Nota života'' autorice Mirjane Barać predstavljena je u utorak navečer u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

U programu predstavljanja zbirke pjesama, čiji je organizator bio Ogranak Matice hrvatske Široki Brijeg, uz samu autoricu, sudjelovale su Marija Lovrić-Crnjac i Radica Leko.

''Dotaknula sam se svih tema, ima svega. U svakoj pjesmi je moj kostur, a ostalo nadogradnja, nečije životne priče... moje životne priče. Zbirka pjesama je jako dugo nastajala, pisala sam nekada davno u srednjoj školi i onda sam napravila dugu stanku od 20 godina pa sam onda prije tri godine krenula u to'', izjavila je za Bljesak.info Mirjana Barać, autorica zbirke pjesama ''Nota života''.

Foto: Bljesak.info / Predstavljena zbirka pjesama Nota života (Mirjana Barać)

Stihove iz spomenute zbirke čitali su pjesnikinja Vesna Mandić i Luka Jurilj. U glazbenom dijelu programa sudjelovao je Vinko Kovačić, a program je vodila Željka Šaravanja.

Autorica zbirke Mirjana Barać rođena je 1976. godine u Posušju, gdje završava Kemijsko tehničku školu. Udana je, majka četvero djece. Živi u Turčinovićima. Do sada su njezine pjesme objavljivane u nekoliko skupnih zbirki ''Pisci i književnost'', ''Minelino srce'', ''Teov put'', časopisu ''Franjinim stopama'' te po raznim pjesničkim portalima.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close