Mostar

Predstavljeno ''Ogledalo duše'': Putovanje kroz prostor, vrijeme i emocije

Dvije godine nakon predstavljanja romana "Jesi tu?" autorica Jelena Rozić predstavila je zb(i)rku osjećaja i trenutaka pod nazivom "Ogledalo duše-  
Kultura / Knjige | 19. 05. 2018. u 21:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u HKD herceg Stjepan Kosača u Mostaru  predstavljena zb(i)rka osjećaja i trenutaka  "Ogledalo duše" autorice Jelene Rozić.

O knjizi su govorili Helena Bilić, članica kreativnog dvojca LOLA.tees te Boris Čerkuč, voditelj i kolumnist. Tekstove je čitao Goran Gorki Popović i Ivana Kosorčić, a glazbeno je događaj upotpunio duo Emin i Emina iz Mostar Rock School.

Ovo je bilo nimalo klasično predstavljanje knjige i zabavna večer uz kreativne ljude koji neumorno žive svoje snove.

''Ogledalo duše' zbirka je tekstova s istoimenog bloga autorice Jelene Rozić. Autorica za knjigu kaže da je to zb(i)rka osjećaja i trenutaka skupljanih kroz godine i okupljenih na jednom mjestu u novoj knjizi.

''Dizajner naslovnice za knjigu predložio mi je da ispod naslova stoji jedna rečenica koja će u najkraćim crtama opisati knjigu. Razmišljala sam što bi to moglo biti i sve što bih smislila zvučalo mi je previše ukočeno i nikako nije obuhvaćalo do kraja ono što ova knjiga zapravo jest. I onda je moj muž rekao da bi najbolje bilo da piše da je Ogledalo duše “zbirka zbrke nečega” nakon čega je meni sinula ta igra riječi i sve se poklopilo savršeno kao zadnji komadić slagalice koji će upotpuniti sliku. Zbirka tekstova koji su opet zbrka različitih osjećaja i trenutaka, gledanih kroz oči realnosti i mašte u isto vrijeme, sve se to nalazi u ovim koricama. Unutra su priče o gradovima, trenutcima, ljudima i ljubavi. Ti je motivi čine jednom svevremenskom zb(i)rkom'', rekla je Rozić ranije za Bljesak.info.

Knjiga će biti dostupna u knjižari ALFA u Mepas Mallu u Mostaru, galeriji Claire Noel prekoputa Telemacha u Mostaru, LOLA.tees showroom u Ljubuškom te putem web prodaja prekostranice www.jesitu.com . U pripremi su i prodajna mjesta u drugim gradovima Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close