Šantićev festival djece pjesnika

Poziv za djecu-pjesnike  

''Sve koji se odluče prijaviti na natječaj treba obvezati i ime našeg velikog pjesnika Alekse Šantića koji je slavu Mostara pronosio širom svijeta...''
Kultura / Knjige | 19. 10. 2017. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Povodom obilježavanja godišnjice smrti pjesnika Alekse Šantića, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) Prosvjeta Mostar organizira četvrti Šantićev festival djece pjesnika koji će se održati početkom veljače 2018. godine.

Kako je priopćeno, na festivalu mogu sudjelovati učenici osnovnih škola iz sljedećih država: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija.

''Pozivamo škole, nastavnike jezika, voditelje literarnih i recitatorskih sekcija da motiviraju svoje učenike za prijavu te pozivamo učenike da se prijave i pošalju svoje radove na naš natječaj. Tema je slobodna. Nadamo se da će ovaj natječaj animirati mlade da se odazovu u što većem broju i pokažu svoj dar i ljubav prema pisanju poezije. Sve koji se odluče prijaviti na natječaj treba obvezati i ime našeg velikog pjesnika Alekse Šantića koji je slavu Mostara pronosio širom svijeta. U tom smislu svim sudionicima na natječaju želimo puno sreće i dobrodošlicu u magični poetski svijet'', navodi se u pozivu.

Svoje radove (najviše tri) dostaviti do 31.12.2017. godine na adresu:

SPKD Prosvjeta Mostar,

Maršala Tita 178,

88000 Mostar

Bosna I Hercegovina 

ili putem e-maila: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close