MASA

Poziv na natjecanje - napiši esej i osvoji 100 KM!

Klub za podršku i rekreaciju osoba sa invaliditetom i mladih MASA iz Mostara najavljuje projekt koji će provesti na području HNŽ-a.
Kultura / Knjige | 10. 12. 2020. u 15:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plakat natječaja

Klub za podršku i rekreaciju osoba sa invaliditetom i mladih MASA iz Mostara najavljuje projekt koji će provesti na području Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Uz podršku Globalne inicijative za transnacionalni organizirani kriminal (GI-TOC) realiziraju projekt "Ujedinjeni protiv kriminala".

Globalna inicijativa je međunarodna organizacija, koja je osnovana u Ženevi, sa sjedištem u Beču, koja djeluje uz podršku Ujedinjenih naroda, kao i vlada Njemačke i Velike Britanije.

''Kroz naš projekat želimo osnažiti mlade ljude da doprinesu izgradnji otpornosti na kriminalne i koruptivne radnje u njihovom okruženju, te da zajednički pošaljemo poruku da demokratsko društvo počiva na vladavini prava i jednakim prilikama za sve. Naš projekt je ostvario i podršku od strane Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanskog kantona, uz ostvarivanje suglasnosti za realizaciju aktivnosti u školama HNK-a'', naveli su iz MASA-e.

Shodno projektnim aktivnostima, pozvali su mlade s područja HNK-a, da sudjeluju u pisanju eseja na temu "I ti se pitaš!", kako bi naglasili ulogu svake mlade osobe u društvu i pravo glasa u borbi protiv korupcije i kriminala.

Kako bi mladim ljudima predstavili javni poziv za nagradno natjecanje u pisanju eseja, planiraju realizirati radionice i sa mladima razgovarati o uvjetima sudjelovanja i kriterijima javnog poziva.

Navedene radionice za učenike sa područja Konjica su planirane da se održe od 15. prosinca u 11.00 sati za učenike srednjih škola sa područja Mostara i Stoca.

Sve navedene radionice održat će se putem online platforme zoom, sve sa ciljem zaštite zdravlja svih nas.

Uvjet da bi sudjelovali na ovom natjecanju jeste sudjelovanje na ovoj radionici, gdje će se svi detalji objasniti i upoznati sa temom:

Klub Masa is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Klub Masa - radionica Mostar
Time: Dec 15, 2020 11:00 AM Europe/Sarajevo

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/89380838879?pwd=T1Z0S0htVWd0SnRoV0RiRU9PeUFKQT09

Meeting ID: 893 8083 8879
Passcode: K81V7V

Učenici koji budu sudjelovali u radionicama imaju pravo sudjelovanja u javnom pozivu pisanja eseja, gdje će nagraditi tri najbolja eseja u pojedinačnom iznosu od 100.00 KM. Navedene radionice će trajati do 90 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close