Dobre vijesti brzo putuju

Mostarac pretekao Den Browna: ''Ključ besmrtnosti'' obara rekorde prodaje

Dobre vijesti brzo putuju, pa bi bestseller iz BiH mogao otići i na strana tržišta.
Kultura / Knjige | 01. 03. 2018. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kratko vrijeme od izlaska na svjetlo dana, roman Harija Slipičevića ''Ključ besmrtnosti'' nastavlja obarati rekorde prodaje. Nakon izbijanja na prvo mjesto najprodavanijih naslova u kategoriji novih izdanja, Slipičevićev roman je pretekao roman svjetski poznatog pisca Den Browna i došao na prvo mjesto ukupnog poretka najprodavanijih knjiga na online platformi za prodaju knjiga Knjiga.ba (https://www.knjiga.ba/najprodavaniji).

Osim što uvjerljivo vodi u online prodaji, Slipičevićev roman nestaje i iz knjižara. Premda je objavljen prije nepuna dva mjeseca, inicijalni tiraž je već pri kraju. Dobre vijesti brzo putuju, pa bi bestseller iz BiH mogao otići i na strana tržišta. Saznajemo od autora da su velike izdavačke kuće iz Njemačke i Rusije već iskazale interes za prevod ''Ključa besmrtnosti''.  

Bljesak.info / S promocije knjige Hari Slipičevića

''Nadao sam se da će roman naći svoj put pred čitatelje, ali nisam očekivao da će se stvari razvijati ovakvom brzinom. Javilo mi se više izdavačkih kuća, među kojima i dvije velike iz Njemačke i Rusije. Šta će biti, vidjet ćemo. Nastavi li roman ovakvim tempom, sve je moguće'', istaknuo je autor romana ''Hari Slipičević''.        

''Ključ besmrtnosti'' je prvi roman mostarskog pisca s nizozmeskom adresom, Harija Slipičevića. Objavljen je u izdavačkoj kući Art Rabic. Prva promocija bila je u Mostaru, dok je iduća planirana za sredinu ovog mjeseca u Nizozemskoj.

Napeta priča romana ''Ključ besmrtnosti'' koja vodi čitatelje kroz suvremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz spletpovijesnih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. u priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, znanstvenik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.      

Kopirati
Drag cursor here to close