Prosvjeta i Rujište

Mostar: Prvo poezija pa onda čišćenje smeća

Dodaje se kako će se početak proljeća oslužbeniti akcijom čišćenja smeća, koje se tijekom zime nagomilalo širom omiljenog mostarskog izletišta.
Kultura / Knjige | 20. 03. 2019. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska Prosvjeta i Planinarski dom Rujište obilježavaju prvi dan proljeća koji je ujedno i svjetski dan poezije. 

''Pozivamo sve ljubitelje poezije, pjesnike i one željne druženja i uživanja u stihovima, da nam se pridruže u četvrtak, 21.3. u 18.30 u bašti Ćorovića kuće. U ambijentu nadahnutom stvaralaštvom velikih pjesnika, imat ćemo čast da podijelimo kako autorske, tako i pjesme poznatih pisaca. Večer će upotpuniti zvuk gitare, a svi zainteresirani su pozvani da ponesu poneki instrument, te da zajedno stvaramo glazbu na licu mjesta. Nastavak druženja je planiran za vikend, 23.- 24.3. na Rujištu'', navodi se u priopćenju mostarske Prosvjete.

Dodaje se kako će se početak proljeća oslužbeniti akcijom čišćenja smeća, koje se tijekom zime nagomilalo širom omiljenog mostarskog izletišta.

''Na ovaj način pokazat ćemo poštovanje prirodi i uljepšati ovo druženje recitiranjem omiljenih stihova, te igrankom uz vatru u večernjim satima. U planinarskom domu Rujište možete noćiti po cijeni od 10KM, te jesti i piti domaću hranu i piće po pristupačnim cijenama. Dođite i pridružite nam se u slavlju prirode i poezije!'', navodi se u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close