KIC

'Mjesec hrvatske knjige' sljedeći tjedan u Tomislavgradu

Riječ je o četvrtoj manifestaciji takve vrste koja se održava u Tomislavgradu, a ove godine organizator naglasak stavlja na čitanje knjiga, kao i na vrijednost knjige i vračanje čitatelja knjizi.
Kultura / Knjige | 15. 10. 2018. u 10:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno-informativni centar (KIC) u Tomislavgradu organizira Tjedan otvorenih vrata koji će se održati od 22. do 29. listopada, povodom obilježavanja manifestacije Mjesec hrvatske knjige. 

Riječ je o četvrtoj manifestaciji takve vrste koja se održava u Tomislavgradu, a ove godine organizator naglasak stavlja na čitanje knjiga, kao i na vrijednost knjige i vračanje čitatelja knjizi.  

Za ovogodišnju manifestaciju "Mjesec hrvatske knjige" organizator je priredio program pomoću kojega će se javnost u najavljenom razdoblju, imati prigodu upoznati s radom gradske knjižnice i e-katalogom, a imat će otvoren pristup i zavičajnoj zbirci.  

Također će u tim danima biti organizirana književna večer s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne, a predviđeno je i nekoliko promocija poput knjige "Rane priče" Stanislava Bašića te slikovnice "Moja duša". 

U navedenom vremenu čitatelji koji daruju knjige gradskoj knjižnici KIC-a moći će ostvariti pravo na besplatno članstvo.


Kopirati
Drag cursor here to close