Nova knjiga

Martina Mlinarević uskoro predstavlja ''Bukaču''

"Bukača" je toliko potresno štivo, da ga nećete moći iščitati odjednom, čitat ćete ga i zaustavljati se, odlaziti u sebe i daleko od Martine, i obratno.
Kultura / Knjige | 28. 10. 2019. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Martina Mlinarević Sopta

''Beskrajno sretna da mogu najaviti, ekskluzivno ovdje, gdje sam najprije objavljivala i sve drugo u životu - u izdanju Buybook-a, s prvim predstavljenjam na Interliberu u Zagrebu 15. studenog 2019. iz tiska izlazi moja nova knjiga 'Bukača' - napisala je Martina Mlinarević Sopta na svom fb profilu.

Dalje, u objavi na facebooku stoji i dio koji je napisala urednica knjige Kristina Ljevak.

"Martinu Mlinarević odlikuje brutalno pisanje istine koju nitko ne želi čuti. A ako je Martina Mlinarević dosada pisala brutalnu istinu, onda je u knjizi "Bukača" otišla na sam rub poimanja brutalnosti u ogoljenoj iskrenosti koja boli. "Bukača" je toliko potresno štivo, da ga nećete moći iščitati odjednom, čitat ćete ga i zaustavljati se, odlaziti u sebe i daleko od Martine, i obratno, pisano rukom koja svoje riječi ispisuje brzo, jasno, utrnjenim prstima nakon karcinomskih terapija, ostavljajući je svim djevojčicama Bosne i Hercegovine, i svojoj Uni'' - samo je jedan dio onoga što je napisala Ljevak o ovoj knjizi, koja će uskoro biti predstavljena po prvi put u Zagrebu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close