Nakon Čapljine

Lošo predstavio ''Admiralove zapise'' i u Ljubuškom

Kao razlog pražnjenja Hercegovine, admiral Lošo je kazao da se prazni zbog vjere, identiteta i rasadništva Hrvata.
Kultura / Knjige | 11. 04. 2019. u 08:30 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Hrvatskim kulturnim društvom "Napredak" u Mostaru, organizirala je u srijedu navečer književnu večer s admiralom Davorom Domazetom – Lošom. 

Lošo se na književnoj večeri nadasve osvrnuo na svoju knjigu "Admiralovi zapisi – Što je istina" u kojoj govori o suvremenom svijetu i geopolitičkoj geometriji 21. stoljeća. 

''To je knjiga o zabludama hrvatskih političkih dužnosnika, njihovim lutanjima, njihovoj slijepoj poslušnosti briselskoj kuli babilonskoj. Ovo je knjiga o istini jer će nas Istina osloboditi'', dodao je 

Razlog novih ratova u svijetu Lošo vidi u borbi za vodu. Kao primjer naveo je rijeku Omblu, koja je jedinstvena u Europi jer je najkraća po dužini, a ima najveću količinu protoka vode. 

"Nije bogatstvo ni zlato, ni račun, nego bogatstvo je zemlja i znanje, a nama oduzimaju zemlju i zato prazne Slavoniju", poručio je autor. 

Kao razlog pražnjenja Hercegovine, admiral Lošo je kazao da se prazni zbog vjere, identiteta i rasadništva Hrvata. 

Na kraju svoga izlaganja admiral Lošo je rekao da ima načina kako se oduprijeti zlu, kazavši: "Europo, ponovno otvori vrata Kristu", priopćeno je iz Knjižnice Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close