''Čitaj i ti''

Ljubuški mališani oduševili se posjetom knjižnici

U okviru ove akcije učenici su se besplatno učlanili u knjižnicu, a bila je to i idealna prigoda da se pobliže upoznaju s blagodatima knjižnice,
Kultura / Knjige | 31. 10. 2019. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Ljubuški mališani oduševili su se posjetom knjižnici

U četvrtak 31. listopada 2019.  Knjižnicu Ljubuški, u okviru akcije ''Čitaj i ti'' kolektivno, u pratnji učiteljica, posjetili su učenici trećih razreda osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Humac-Gračine, uključujući i područne odjele.

U okviru ove  akcije učenici su se besplatno učlanili u knjižnicu. Ujedno, ovo ovo je bila idealna prigoda da se pobliže upoznaju s blagodatima knjižnice, koje je, uz srdačan pozdrav dobrodošlice, predstavio Ivica Vizentaner.

''Knjižnica Ljubuški raspolaže s, uistinu, zavidnim knjižnim fondom – preko 23.000 bibliotečkih jedinica, u kojemu svi zasigurno mogu pronaći ponešto za sebe. Dakle, izuzev obvezne školske lektire, ovdje možete pronaći i prigodnu literaturu, kao što su slikovnice i drugi fond primjeren za najmlađe, koju možete čitati u slobodno vrijeme'' - kazao je Vizentaner.

JU ''KŠC'' Ljubuški, u okviru koje djeluje knjižnica, kulturno je središte i organizator pregršt kulturno-društvenih manifestacija za sve kategorije društva.

Foto: PR / Ljubuški mališani oduševili su se posjetom knjižnici

''Podsjetio bih da smo tijekom tekuće godine upriličili 35 kulturnih događaja, a najveći broj njih se odnosio upravo na najmlađe. Postali ste članovi knjižnice, na tome vam čestitam i potičem vas da redovito posjećujete knjižnicu, jer ništa ne može zamjeniti osjećaj i miris knjige u rukama'' -  dodao je Ivica Vizentaner.

Učenici nisu krili oduševljenje posjetom knjižnici, nadasve oni koji su po prvi put posjetili istu, te su obećali koristiti njezine sadržaje tijekom cijeloga života, nadasve za vrijeme školovanja, stoji u PR priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close