Do 10. kolovoza

Literarni natječaj 'Istinom do pomirbe'

Natječaj je otvoren za slanje radova d 2019. nakon čega će Povjerenstvo odabrati tri najuspješnija rada
Kultura / Knjige | 09. 07. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, Središte Hrvatskog svjetskog kongresa za istraživanje posljedica totalitarizama u BiH raspisuje literarni natječaj na temu 'Istinom do pomirbe'.

Literarni radovi na natječaj (pjesme, priče, novele, crtice, igrokazi, putopisi ili eseji) šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte [email protected] s naznakom Za natječaj Istinom do pomirbe u obliku Word dokumenta nazvanog Ime_Prezime_Naslov pri čemu literarni rad ne smije biti duži od pet kartica teksta, pisan oblikom slova Time New Roman, veličina 12, prored 1,5. U posebnom dokumenti u prilogu treba priložitiime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela, e-mail adresu i kratki životopis.

Natječaj je otvoren za slanje radova do 10. kolovoza 2019. nakon čega će Povjerenstvo odabrati tri najuspješnija rada, a popis nagrađenih bit će javno objavljen prije završnog događanja s dodjelom nagrada, koje će biti organizirano u 23. kolovoza – Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, kada će nagrađeni autori i njihovi radovi biti javno predstavljeni.

Kopirati
Drag cursor here to close