Knjiga

"Koliko traje jedno zauvijek" pita se pisac iz Gruda

"Napokon, nakon toliko rada, truda i iščekivanja, knjiga je vani. Kako se osjećam? Smiješno pitanje. Ovako nešto je za mene velika stvar. Bilo bi suludo opisivati takve osjećaje riječima'', rekao je Filip Pešorda.
Kultura / Knjige | 02. 06. 2020. u 08:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Koliko traje jedno zauvijek", naziv je prvog romana mladog grudskog pisca Filipa Pešorde, u nakladi Matice hrvatske. Radi se o, na prvi pogled, ljubavi koja bi trebala potrjati najmanje zauvijek. No, što će se zapravo dogoditi? Što se ispriječi na put Jeleni i Tinu? Što se pokaže većim od ljubavi dvoje ljudi?

Jedva čekate saznati?

S nestrpljenjem očekujemo da ova ljubavna priča dođe i u vaše domove, te da u živote ovih dvoje mladi unesete neku svoju nijansu.

Knjigu možete naručiti online na autorovom profilu @pesorda_01, na linku ili u knjižarama: Libro, Grude; Olovka, Grude; Gral, Široki Brijeg; Logovita, Mostar.

Foto: PR / Filip Peršoda

"Napokon, nakon toliko rada, truda i iščekivanja, knjiga je vani. Kako se osjećam? Smiješno pitanje. Ovako nešto je za mene velika stvar. Bilo bi suludo opisivati takve osjećaje riječima”, rekao je Filip Pešorda za Bljesak info.

"Slobodno mogu reći da je roman nastao slučajno, pri početku pisanja nisam uopće imao na umu da bi iz svega toga moglo izići nešto ovakvo. Pisanje je za mene od malih nogu ono što volim i ono što me čini potpunim, cijelim. To je jednostavno strast, ljubav, moj bijeg od stvarnosti. Tako prepušten nekim životnim iskustvima i strasti, u svom bijegu iz stvarnosti, napisao sam ovaj roman. Od nekoliko kratkih priča nastalo je nešto ovakvo, za mene, važno i veliko", dodao je Filip.

Foto: PR / Filip Peršoda

"Na kraju, želim se zahvaliti svima onima koji su me podržavali, ovo nije samo moj uspjeh, ovo je uspjeh svih onih koji su bili sa mnom rame uz rame, svih onih koji su mi bili vjetar u leđa. Hvala divnim ljudima kojima sam okružen i koji su prepoznali moj trud i moje djelo, među kojima su Mario Bušić, prof. Marijana Čuljak koja je lektorirala ovaj roman, te prof. Andrijana Mlinarević Cvetković sa svojim učenicima iz likovne sekcije koji su ovu knjigu obogatili ilustracijama."

Kopirati
Drag cursor here to close