Knjižnica Ljubuški

U susret Valentinovu: Raspisan natječaj na temu 'Ljubav je…'

Dugo vremena psiholozi su bili neskloni kako definiranju tako i istraživanju fenomena ljubavi. Izgleda da se ta tema smatrala neozbiljnom i neprikladnom, a ništa bolje nisu prolazili ni oni koji su je pokušavali istraživati.
Kultura / Knjige | 21. 01. 2019. u 08:30 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom predstojećeg mjeseca veljače ili mjeseca ljubavi (Valentinovo) Knjižnica Ljubuški poziva učenike petih razreda OŠ Tina Ujevića Vitina da se odazovu literarnom natječaju na temu „Ljubav je…“, koji ostaje otvoren do petka 8. veljače 2019. godine.

''Dugo vremena psiholozi su bili neskloni kako definiranju tako i istraživanju fenomena ljubavi. Izgleda da se ta tema smatrala neozbiljnom i neprikladnom, a ništa bolje nisu prolazili ni oni koji su je pokušavali istraživati. Ni dan danas, na ta vječna pitanja o ljubavi, zaljubljenosti i leptirićima u trbuhu, nismo uspjeli naći jedinstven odgovor.

A što o ljubavi misle učenici petih razreda OŠ Tina Ujevića Vitina doznat ćemo na izložbi literarnih radova na temu „Ljubav je…“, u četvrtak 14. veljače 2019. godine, s početkom u 10.30 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški'', poručili su iz ove knjižnice.


Kopirati
Drag cursor here to close