Uz mjere

Knjižnica Ljubuški počinje s radom

Uslužuje se samo po jedan korisnik. Svi korisnici koji čekaju u redu za ulazak u knjižnicu, dužni su držati razmak od 2 metra.
Kultura / Knjige | 15. 05. 2020. u 10:13 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Knjižnica Ljubuški počinje s radom

JU ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški obavještava ljubušku javnost, nadasve članove, da će u ponedjeljak 18. svibnja odjel Knjižnica Ljubuški početi s redovnim radom od 7 do 19 sati te subotom od 8 do 14 sati.

Sukladno izrečenim mjerama i preporukama od strane Federalnog, Županijskog i Gradskog stožera za civilnu zaštitu izvršena je dezinfekcija prostorija knjižnice te su iste pripremljene za redovan i kvalitetni rad s korisnicima usluga iste.

Pri posjetu Knjižnici Ljubuški neophodno je pridržavati se slijedećih pravila:

1. Pri ulasku u knjižnicu neophodno je dezinficirati ruke te nositi zaštitnu masku;

2. Uslužuje se samo po jedan korisnik. Svi korisnici koji čekaju u redu za ulazak u knjižnicu, dužni su držati razmak od 2 m;

3. Čitatelje uslužuje isključivo djelatnik knjižnice. Pretraživanje polica nije dozvoljeno do daljnjega.

4. Pravila posudbe glase: Pripremite iskaznicu, pokažite knjižničarki i odložite knjige u pripremljeni spremnik. Vraćene knjige idu u karantenu na 72 sata i nisu dostupne za posudbu.

- Molimo korisnike da poštivaju naprijed navedena pravila u cilju očuvanja vašeg i našeg zdravalja, poručuju iz Knjižnice Ljubuški.

 

Kopirati
Drag cursor here to close