Aktivnosti u knjižnici

Knjižnica Ljubuški bogatija za 200 novih članova

Izuzev porasta broja članova, u listopadu se povećao i knjižni fond Knjižnice Ljubuški
Kultura / Knjige | 31. 10. 2018. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Knjižnica Ljubuški / Novi članovi

Mjesec listopad obilovao je brojnim aktivnostima Knjižnice Ljubuški, koje su doprinijele povećanju broja članova iste.

Naime, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, za ljubuške umirovljenike bilo je upriličeno tradicionalno druženje obogaćeno prigodnim predavanjem, glazbom i besplatnim učlanjivanjem.

Ujedno, tijekom cijelog listopada trajala je tradicionalna akcija „Čitaj i ti“, u okviru koje su učenici trećih razreda osnovnih škola s područja općine Ljubuški kolektivno, u pratnji svojih učitelja/-ica, posjetili knjižnicu, pobliže se upoznali s blagodatima iste te se besplatno učlanili.

Po okončanju naprijed navedenih akcija, Knjižnica Ljubuški je postala bogatija za 200 novih članova. Ujedno, izuzev porasta broja članova, u listopadu se povećao i knjižni fond Knjižnice Ljubuški, zahvaljujući brojnim donacijama naših članova, kojima se ovom prigodom još jedanput zahvaljujemo.

''Uvjerenja smo da će naše brojne predstojeće aktivnosti do konca tekuće godine rezultirati dodatnim povećanjem članova.

Naime, za naše članove smo pripremili besplatan tečaj crtanja i slikanja, potom tečajeve engleskog jezika i informatike, a za sve ljubitelje lijepe pisane riječi, izuzev susreta čitateljskih klubova, nekolicinu promocija knjiga, književnih večeri, tribina i dr.'', naveli su u priopćenju iz Knjižnice Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close