Posvećeno Anti Belji

Književno-glazbena manifestacija 'Susreti pod hrastom' 12. rujna u Čerinu

U programu će, uz ostale, sudjelovati predsjednik Društva hrvatskih književnika HB Ivan Sivrić, župnik fra Hrvoje Miletić te predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku Andrija Stojić
Kultura / Knjige | 05. 09. 2020. u 17:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Književno-glazbena manifestacija "Susreti pod hrastom", posvećena političaru i piscu Anti Belji, održat će se u subotu, 12. rujna, pod hrastovima u župnom dvorištu Čerin s početkom u 18 sati.

U programu će, uz ostale, sudjelovati predsjednik Društva hrvatskih književnika HB Ivan Sivrić, župnik fra Hrvoje Miletić te predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku Andrija Stojić, priopćeno je iz Matice hrvatske Čitluk.

U drugom dijelu programa nastupit će pjesnici Miljenka Koštro, fra Vendelin Karačić, Stanislav Bašić, Marina Kljajo Radić, Srećko Marijanović i fra Miljenko Stojić.

U glazbenom dijelu nastupit će učenici Osnovne glazbene škole "Brotnjo" iz Čitluka, a sveta misa zahvalnica služit će se na vanjskom oltaru župne crkve u Čerinu s početkom u 18 sati.

Organizatori događaja su Ogranak Matice hrvatske Čitluk, Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne te Župni ured sv. Stjepana Čerin, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close