Za osnovce u Mostaru

Književni natječaj za festival: Mladi pjesnici protiv ovisnosti

Na književnom natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola na području grada Mostara.
Kultura / Knjige | 28. 10. 2018. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SPKD Prosvjeta, Mostar raspisuje književni natječaj za poetske radove učenika osnovnih škola grada Mostara na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki. Konkurs će biti otvoren do 16.11.2018. godine.

Stručni žiri će odabrati najbolje radove koji će biti nagrađeni, ali i napraviti širu selekciju radova mostarskih osnovaca koji će biti objavljeni u posebnom Zborniku radova učenika osnovnih škola Mostara na temu borbe protiv ovisnosti.

Na književnom natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola na području grada Mostara. Nadamo se da će uprave škola, a naročito nastavnici jezika i voditelji literarnih sekcija ohrabriti učenike na sudjelovanje u što većem broju.

Najbolji radovi pristigli na konkurs bit će nagrađeni, a sudionici će imati priliku sudjelovati na festivalu ‘’Mladi pjesnici protiv ovisnosti’’. Dodjela nagrada najboljima održat će se na finalnoj večeri festivala.

Projekt ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti'' ima za cilj podići svijest učenika mostarskih osnovnih škola o problemu ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, kao i educirati ih o toj društvenoj pošasti.

Način prijave na konkurs:                                                                        

Svoje radove (najviše tri) dostaviti do 16.11.2018. godine na adresu:
SPKD Prosvjeta Mostar,
Maršala Tita 178,
88000 Mostar
Bosna I Hercegovina

Kopirati
Drag cursor here to close