Zbirka poezije

Knjiga ''Prostori sebe'' Ivana Volića promovirana u Mostaru

''U odnosu na prošlu zbirku ovdje je manje ljubavne poezije, više vladaju socijalne teme, a knjiga je nastala na relaciji Travnik - Mostar'', rekao je Ivan za Bljesak.info.
Kultura / Knjige | 28. 05. 2019. u 22:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promocija zbrike pjesama ''Prostori sebe'', autora Ivana Volića,  održana je u utorak u Maloj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Ivan Volić student je diplomskog Studija hrvatskog jezika i književnosti i novinarstva na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a zbirka ''Prostori sebe'' je njegova druga zbrika koja je izašla u nakladi Katoličkog školskog centra ''Petar Barbarić'' u Travniku.

Foto: Bljesak.info / Knjiga Ivana Volića

''Knjiga je izdana prošle godine u svibnju i mislim da je bila potrebna promocija u Mostaru. Ja sam iz Travnika, ali ovdje studiram u Mostaru već četiri godine, tako da je ovo na jedan način poklon mojim kolegama i onima koji cijene ono što pišem. U odnosu na prošlu zbirku ovdje je manje ljubavne poezije, više vladaju socijalne teme, a knjiga je nastala na relaciji Travnik - Mostar'', rekao je Volić za Bljesak.info.

O zbirci su govorili prof. Tina Laco, urednica i recenzentica zbirke i dr. sc. Iva Beljan, profesorica na Studiju hrvatskoga jezika i književnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Detalj s predstavljanja knjige

Ivan Volić rođen je 1. kolovoza 1996. godine u Novoj Biloj. Osnovnu i srednju školu završio je u KŠC 'Petar Barbarić' u Travniku. Student je hrvatskoga jezika, književnosti i novinarstva na Filizofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Prvu zbirku pjesama 'Sedamnaest osvita' objavio je 2015. godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close