Britanska spisateljica

J. K. Rowling se nakon dva tjedna oporavila od koronavirusa

"Premda nisam testirana, posljednja dva tjedna imala sam sve simptome zaraze koronavirusom", napisala je Rowling na svom profilu na Twitteru.
Kultura / Knjige | 07. 04. 2020. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna britanska spisateljica, autorica knjiga o "Harryju Potteru", J.K. Rowling u ponedjeljak je na Twitteru objavila da se nakon dva tjedna oporavila od vjerojatne zaraze covidom-19, primjenjujući za to vrijeme posebnu tehniku disanja, pri čemu joj je pomogao suprug liječnik.

"Premda nisam testirana, posljednja dva tjedna imala sam sve simptome zaraze koronavirusom", napisala je Rowling na svom profilu na Twitteru.

U video snimci je podijelila tehnike disanja koje savjetuju liječnici i koje su joj, kako je istaknula, pomogle pri ublažavanju najtežih simptoma od kojih je patila, a preporučio joj ih je suprug, britanski liječnik.

"U potpunosti sam se oporavila i željela bih s vama podijeliti tehniku disanja koju preporučuju liječnici. Ništa ne košta, nema neugodnih nuspojava, a moglo bi pomoći i vama i članovima vaših obitelji", poručila je obožavateljima.

Rowling (54) je još jedna u nizu slavnih osoba koje su objavile da su se oporavile od posljedica koronavirusa, nastojeći na taj način skinuti stigmu sa zaraženih.

O zarazi virusom prije nje su javno izvijestili glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita, glumac Idris Elba, američka pop pjevačica Pink i britanski prijestolonasljednik, princ Charles, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close