Natječaj

I to je HB: Mladi književnici u borbi za mikrovalnu pećnicu!

Organizatori su objavili i da se u kategoriji Fotografija može osvojiti televizor, samostalna izložba fotografija na Mostarskom sajmu gospodarstva 2020. te smartphone.
Kultura / Knjige | 07. 03. 2019. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski sajam u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, organizira Nagradni natječaj – Pričom i (li) fotografijom do nagrade! Najboljima će nagrade biti dodijeljene na Mostarskom sajmu 9. travnja 2019.

Kako je priopćeno, tema Natječaja je ''Tu je moj dom'', a na njemu se može sudjelovati neobjavljenom pričom do jedanaest (11) kartica teksta (do 20 000 znakova) i neobjavljenom fotografijom. Autori mogu sudjelovati u obje kategorije s po jednim radom (jedna priča i(ili) jedna fotografija), a na Natječaju mogu sudjelovati učenici srednjih škola i studenti s prostora HNŽ, HBŽ i ZHŽ.

Organizatori su objavili i da se u kategoriji Fotografija može osvojiti televizor, samostalna izložba fotografija na Mostarskom sajmu gospodarstva 2020. te smartphone dok se najbolja priča nagrađuje smartphoneom te mikrovalnom pećnimcom i nastupom na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2020.

 

Kopirati
Drag cursor here to close