Predstavlja knjigu

Doktor za ljubav stiže Mostar

Kultura / Knjige | 14. 04. 2017. u 08:04 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni hrvatski autor Bruno Šimleša predstavit će u Narodnoj knjižnici HNŽ-a Mostar 19. travnja svoju knjigu "Ljubavologija", s početkom u 19 sati.

Riječ je o novom dopunjenom izdanju najprodavanije hrvatske knjige o ljubavi i odnosima koja odgovara na sva ključna pitanja o ljubavi.

''Jedino kada volimo znamo zašto smo stvoreni i za što smo stvoreni! Stvoreni smo da bismo živjeli ljubav! Kako razviti zdravu ljubav prema sebi, privlače li se suprotnosti, može li se preboljeti preljub i zašto dolazi do njega…'', jedan je od Bruninih citata.

Ljubavologija nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ona najvažnija područja života.

Kada bi postojala znanost o ljubavi, ova bi knjiga bila udžbenik!

Inače, Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a "Ljubavologija" i "Škola života" jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

Kopirati
Drag cursor here to close