HKD Napredak

Djela Posuških književnika u Sarajevu

Željko Ivanković, književnik predstavit će djela autora Stanka Bašića, dok će o romaneskoj trilogiji ''U Njemačku brale'', “Kruh i igre” i “Jeka”, autorice Radice Leko ,govoriti dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu Šaćir Filandra.
Kultura / Knjige | 21. 05. 2019. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKD Napredak, HKD Napredak Podružnica Posušje i Udruga za promociju kulture Apollo iz Posušja predstavit će djela Posuški književnika u Sarajevu u utorak 28. svibnja u Napretkovom klubu Lira s početkom u 19 sati.

Željko Ivanković, književnik predstavit će djela autora Stanka Bašića, dok će romanesknu trilogiju autorice Radice Leko o romanima “U Njemačku brale”, “Kruh i igre” i “Jeka” govorit će dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu Šaćir Filandra. 

“Izabrane pjesme” i “Ružo kazat ću ti” knjige autorice Radice Leko govorit će književnik, novinar i publicist Stanko (Stanislav) Bašić.

Radica Leko, književnica predstavit će književni opus autorice Miljenke Koštro koja će nastupit u ulozi voditeljice programa i interpretatorice pjesama i proznih ulomaka iz djela autora.

 


Kopirati
Drag cursor here to close