Gostovanje

Sara Sabri s Mostarkama o odgoju djece nekad i danas

Nakon ovog predavanja, zainteresirani su mogli kupiti knjige, a autorica istih se potpisala mnogima. Osim toga upriličeni su i kratki razgovori, te fotografiranje.
Kultura / Knjige | 13. 12. 2018. u 00:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sanela Karišik-Begović, poznatija kao Sara Sabri, Srbijanka po rođenju, bosanska snaha, spisateljica, majka, ponosna je vlasnica dvije fakultetske diplome. Ona je gostovala u Narodnoj biblioteci u Mostaru gdje je upriliženo druženje sa ženama i djevojkama.

Autorica je osam knjiga za odrasle i dvije za djecu. Mnoge od njih su doživjele, u vrlo kratkom roku, više izdanja. Osim što piše, Sara drži predavanja diljem Europe.

Nakon ovog predavanja, zainteresirani su mogli kupiti knjige, a autorica istih se potpisala mnogima. Osim toga upriličeni su i kratki razgovori, te fotografiranje.

"Ovo je već četvrti ili peti put da gostujem u Mostaru i uvijek ponesem lijepe utiske. Mostarke su žene sa kojima se može sa zadovoljstvom raditi, koje su dobre slušateljke i čitateljke, te sam na njih jako ponosna. Pričali smo o odgoju u braku, odnosno odgoju djece. Pokušali smo povućii paralelu o odgoju nekada i odgoju djece danas.

Razgovor je išao u smjeru kako su nas nekada naše majke odgajale, a kako to mi - mlade majke to danas radimo kada imamo velik utjecaj medija, interneta, elektronike, posla i dr. Kroz razgovor smo otvorili više 'frontova' na kojima bi se trebalo raditi. Nadam se da ćemo kroz moje knjige i interakciju na društvenim mrežama sa mojim čitateljkama dovršiti ono o čemu smo razgovarale u Mostaru", kazala je za Bljesak.info Sara Sabri.

Kopirati
Drag cursor here to close